Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrlänsk Brännvinssill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här ska jag pröva till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sila av 1 dl lag av löksillen. Blanda den med majonäs, crème fraiche och brännvin om man vill.
  2. Hacka timjan och persiljan. skala och skär rödlöken i tunna skivor. Vänd ner örter och lök i marinaden. Smaksätt marinaden med 1 msk lag från ansjovisen. Hacka ansjovisfiléerna fint och blanda dem i lagen.
  3. Ställ sillen kallt några timmar före serveringen. Lägg upp och garnera med, löj lax eller stenbitsrom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.