Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrlands låda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Renskav och potatis! Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skär renskav och bacon i strimlor. Skiva lök och potatis. Bryn bacon i en stekpanna, lägg ner renskaven och bryn den hastigt under omrörning. Bryn löken för sig i smör och blanda ner den i renskaven. Lägg ett lager potatis i en smord eldfast form eller panna varva sedan renskav och potatis så att sista lagret blir potatis. Salta och peppra mellan varven. Riv ost över lådan lägg på några smörklickar. Häll på grädden Grädda i 225 grader 40-50 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • rostbiffen 13 januari 2009

    byt till suovasskav det blir kanon gott ; ) lovar

  • thoorbear 20 november 2009

    Mycket god, men man bör akta sig för att salta för mycket. Bacon och renskav är salt i sig och det är lätt att det blir för salt. Annars en mycket lättlagad och god rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.