Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrlands-sallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Håller i 3 veckor men är så god att den tar slut långt innan

Ingredienser

Instruktioner

Strimla grönsakerna i matberedare. Blanda ingredienserna till dressingen i en kastrull och koka upp under omrörning. Häll den varma dressingen över salladen och blanda väl.

Kommentarer (1)

  • kickan51 17 juli 2011

    Hej! Denna sallad är en av mina favoriter, kallas även för 3 veckors sallad Ann-Britt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.