Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norsk Laxwrap med dippsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax är klart den godaste fisken, det tycker jag och min mun. =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär laxfiléerna i avlånga bitar, 2-3 cm tjocka och drygt 10 cm långa. Salta och peppra. Stek dem på hög värme, ca 1/2 minut på varje sida.
  2. 2. Skär även grönsakerna i avlånga bitar. Lägg lite grönsaker och lax på ett tortillabröd ca 5 cm från brödets underkant. Vik först underkanten över laxen och grönsakerna så att en ficka bildas. Vik därefter in kanterna av brödet.
  3. 3. Blanda ingredienserna till såsen och fördela på fyra små skålar eller fat. Ät wrapsen genom att dippa dem i såsen mellan tuggorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.