Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norsk sillrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Norrmänen använder kryddsill, men jag har tillagat den med matjessill. Det smakar lika gott båda två.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skölj och skala åpplet. Skär det i tärningar.
  2. Vispa äggulor och gräddfil. Smaksätt med lite lag från sillen och konjak. Blanda såsen med lök, äpple och persilja. Skär sillen i sneda bitar. Lägg upp dem på serveringsfat.
  3. Häll över såsen och garnera med lökringar och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.