Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norska köttkakor

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegoda och enkla. Perfekt att ha i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färs och salt först, så alt annat. Forma till stora köttbullar, platta till dom lite och stek i stekpanna. Servera nystekta med brun sås, grönsaker, lingonsylt och kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jonathan Fälth 18 december 2020

    För lite kryddor och för lite av allt förutom nöt då medister ska göras på fläskfärs. Någon som tittar på detta recept kan slå upp köttbullar istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.