Det här receptet fick jag för 14 år sedan av en grannen Siw som är från Norge. De är mycket goda att äta som dom är eller så kan du ha sylt och grädde till. Eller kan du bre smör på dom.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
De heter inte moffeloffer, jag tycker jag känner igen receptet, jag är också norsk, jag tror jag åt det mycket förr, det är mycket gott.
Dessa har du också bjudit på. Nybakta mmmmmmm!!
mycket gott kalla som varma
ska de inte vara bikarbonat. typ amerikanska pannkakor??natriumbensoat är ju ett konserverings medel...eller..
Åååå norska lappar är en favorit här hemma men jisses vilken stor smet du gör ;) Här gör jag åt ca 3 personer (ca 12 lappar) på: 1 ägg 3/4 dl strösocker 2 dl fil 3 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat Men mums vad gott :p
Varnhem15b moffeloffer påminner mer om krabbelurer då de görs på mjölk och bakpulver :)
Oj vilka goda! Hela familjen gav tummen upp och betyget är en självklar femma =) Kommer absolut göras igen;) Pst använde bikarbonat och inte natriumbensoat :)
Det skal naturligvis være bikarbonat og ikke natriumbenzoat! De er også gode med smør og brunost/mysost eller mesost som det heter i Sverige.
Det är är inte recept på amerikanska pankakor.