Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norskt minirågbröd

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Ett grovt mättande bröd som passar utmärkt till soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Rör ut jästen i vattnet och tillsätt oljan.
  3. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i degvätskan. Knåda degen så att den blir blank och smidig. Låt den jäsa under bakduk till dubbel storlek, ca 1 timme.
  4. Baka ut degen till 20 små runda bröd. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och låt dem jäsa ca 40 min under bakduk.
  5. Grädda bröden mitt i ugnen ca 15 min.
  6. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.