Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougat med apelsin och pistage

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Lyxiga små godisar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv nougat och mandelmassa grovt på rivjärn. Hacka nötterna. Skölj apelsinen och riv av skalet från halva apelsinen. Blanda samman alla ingredienser.
  2. Forma nougatmassan i valfri form. Smält den mörka chokladen enligt förpacknings anvisning. Doppa nougaten i chokladen. Ställ dem på ett smörgåspapper.
  3. Garnera nougaten. Låt dem stelna i rumstemperatur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.