Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougat mums

 
Skriv ut

Julen inspirerar till en massa gott godis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält nougaten över ett vattenbad.
  2. Blanda i russin och mandel i önskad mängd. Smeta ut smeten på bakplåtspapper och ställ i kylen att stelna.
  3. Finhacka chokladen. Smält 1/3 av den i ett vattenbad, tag av skålen från värmen och rör i resten av chokladen tills allt smält. Låt svalna under omrörning till cirka 28 grader.
  4. Skär nougaten i lagom mumsbitar.
  5. Doppa bitarna i choklad, med hjälp av en gaffel. Låt dem rinna av på ett galler (med bakplåtspapper under).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.