Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougat- och honungskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ytterligare en underbart god honungskaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en 1 1/2-litersform. Blanda nougat, honung och smör över vattenbad och värm sakta tills det smält. Låt det svalna.
  2. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Rör ner nötter och apelsinskal. Blanda mjöl, kanel och bakpulver. Tillsätt mjölblandningen och nougatblandningen i omgångar till äggsmeten. Rör till en jämn smet och häll det i formen.
  3. Grädda kakan i 40-50 minuter. Låt den svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Forellen 8 juli 2012

    Blev en väldigt god kaka. Mycket omtyckt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.