Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougat- och marsipanägg

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Här gör du din egen marsipan av finmald mandel, sötad med både florsocker och sirap. Då blir den mjuk och smidig och enkel att svepa runt den lilla gömman av nougat. Perfekt påskgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär nougaten i 25 bitar och forma varje bit till en äggformad kula.
  2. Skålla, skala och mal mandeln.
  3. Blanda samman mandeln, florsockret, sirapen och hushållsfärgen.
  4. Dela marsipanen i 25 bitar som plattas ut. Klä in nougatkulan i marsipanen. Förvara i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.