Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougat-och marsipanägg

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Passar utmärkt som godis att fylla i påskägget eller som en liten godbit till kaffet efter maten.

Ingredienser

Instruktioner

Skär nougaten i 25 stycken lika stora bitar och forma varje bit till en äggformad kula. Skåla, skala och mal mandeln. Blanda samman mandeln, florsockret, sirapen och färgen. Dela marsipan i 25 stycken bitar som plattas ut. Klä in nougaten i marsipan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.