Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatbräck

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ett mellanting mellan kaka och konfekt.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200°. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser väl i en bunke. 2. Blanda i sirap och det smälta smöret och rör så allt blandar sig till en smulig massa. 3. Tryck ut massan i en form 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen ca 12 min. Kakan ska pösa upp och bli gyllenbrun. Ta ut kakan och hyvla kylskåpskall nougat, med osthyvel, över den varma kakan. Låt stelna i kyl och skär sedan med vass kniv små rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.