Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatbräck

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser väl i en bunke. Blanda i sirap och smör. Rör till en smulig massa. Tryck ut massan i en form 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen i 12 min. tills kakan blir gyllenbrun. Ta ut kakan och hyvla kall nougat med osthyvel över den varma kakan. Låt stelna i kyl. Skär med vass kniv små rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.