Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatformar med tryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En god kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop en slät deg av fett och de torra ingredienserna. Forma en längd och skär i bitar som trycks ut i större eller mindre aluminiumformar,de ska fyllas till hälften.
  2. Tryck en liten grop i varje kaka och lägg dit en liten bit nougat. Grädda i 175º i 8-10 minuter. Koka upp grädden och låt blockchokladen smälta i den, rör till en slät tryffelkräm.
  3. Lägg en klick tryffel på varje form. Strö på krokant eller kokos. Kyl kakorna.
  4. Gör en stor sats och frys in.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 19 december 2009

    Gjorde dessa nougatkakor för att bjuda på till jul men måste nog göra en sats till för de går åt som smör ;) Supergoda!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.