Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatfyllda strassburgare

 
  • Serverar: 28 portioner
Skriv ut

Möra små kakor som smälter i munnen... Ska du frysa dem så vänta med chokladdoppet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Rör smör, florsocker och vaniljsocker poröst. Tillsätt mjöl och potatismjöl lite efter hand. Rör i grädden. Spritsa ut degen på en plåt med bakpapper. Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter. Låt svalna.
  2. Fyllning & garnering: Smält nougaten över vattenbad, rör i smöret. Lägg ihop kakorna två och två med fyllning emellan. Låt stelna. Doppa ena änden av kakorna i smält choklad. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.