Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatmossetårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God glasstårta som smakar bäst halvtinad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan.Rörr i ägg och kakao.Grädda i en form med löstagbara kanter. Ugn 175 ca 20min Låt kallna
  2. Smält wienernougat och blockchoklad i mikrovågsugn. Låt svala något.
  3. Vispa grädden. Rör ner äggulor och lite av grädden i chokladblandningen. Rör ner resten av grädden Häll smeten i en form.Låt stå i frys minst 3 timmar.
  4. Lår tårtan halvtina i rumstemperatur ca 1 timme före serveringen. Garnera med frukt.

Kommentarer (2)

  • vs70 30 mars 2010

    grädda hur länge? och hur många grader? är sugen på att tästa till påskhelgen./viveca.

  • zolo 30 mars 2010

    Gradantalet försvann tidigare,men nu är det på plats.Den är smaskens...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.