- Serverar: 8 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
God glasstårta som smakar bäst halvtinad
Instruktioner
- Riv mandelmassan.Rörr i ägg och kakao.Grädda i en form med löstagbara kanter.
Ugn 175 ca 20min
Låt kallna
- Smält wienernougat och blockchoklad i mikrovågsugn. Låt svala något.
- Vispa grädden. Rör ner äggulor och lite av grädden i chokladblandningen. Rör ner resten av grädden
Häll smeten i en form.Låt stå i frys minst 3 timmar.
- Lår tårtan halvtina i rumstemperatur ca 1 timme före serveringen.
Garnera med frukt.
Publicerat den
30 mars 2010
Kommentarer
Skriv kommentar
grädda hur länge? och hur många grader? är sugen på att tästa till påskhelgen./viveca.
Gradantalet försvann tidigare,men nu är det på plats.Den är smaskens...