Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatparfait med brownie och bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Fin dessert som passar nu till påsk. Desserten är en förenklad variant istället för den vanliga varianten att baka som tar mer tid och kraft.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa vispgrädden. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Vänd ner flaskan med nougatsåsen och därefter grädden. Lägg plastfolie i en terrinform. Täck sedan botten med mjuk färdigköpt brownie ca 250 g. Häll parfaitsmeten över och låt stå i frysen ca 5 timmar. Blanda är med socker och ev likör, tex Drambuie. Låt parfaiten tina i kylskåp en stund före servering. Skär parfaiten i skivor och garnera med bär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • magdalena_dahl 21 april 2008

    Den godaste dessert jag har ätit på mycket länge!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.