Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Novembergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god och mustig kötttgryta

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kött och lök. Lägg över i en gryta. Tillsätt vatten och alla smakämnen. Välj gärna den lägre mängden och krydda efter egen smak mot slutet. Låt småkoka i cirka 40 minuter, allt beroende på vilket kött du valt. Lägg i champinjonerna mot slutet. När köttet är mört, rör ned crème fraichen eller grädden. Låt koka upp. Smaka av och red av såsen med mjölet utrört i lite vatten eller med redningen som bara är att strö i den heta skyn. Servera tillsammans med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.