Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nu blir det Fest

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En upplevelse som man minns

Ingredienser

Instruktioner

Öppna Burken under Vatten i diskhon, så slipper du lukten.Lägg fiskarna i ett serveringsfat. Hacka löken och lägg på fat. Tomat,ost och Gräddfil för ovana. Koka Potatisen. Mandel kokas så att när sticknålen börjar gå in i Potstisen, sä häller man ur vattnet och låter potatisen bli färdig under lock på kall platta.En Norrlänning äter Rensad eller orensad fisk med potatis och lök. Mindre vana kan göra en klämma på valfri tunnbröd. För första gångs ätare rekommenderas en klämma med tomat ost och gräddfil till fisken och potatisen. En Kall Mörk Öl och en Snaps hör till. Drick ej Mjölk. 1 till 3 fiskar för ovana, jag äter minst tio.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.