Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nubbesallad

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod kall rätt som passar i de flesta sammanhang. Både till midsommar som påsk och i buffé. Lätt att röra ihop utan krångel. Gör den gärna dagen innan, garnera samma dag. Lycka till!

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatis och ägg. Låt kallna. Skär potatisen i tärningar. Sillen skäres i bitar. Rör ihop alla ingredienser, potatisen sist. Garnera dagen efter med äggen och ev grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.