Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nubbesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En annorlunda sillsallad som blir omtyckt när helst ni bjuder på den – som en förrätt på smörgåsbordet eller till picknicken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs och gräddfil med kaviar. Ta undan lite av ingredienserna till garnering och blanda ner det övriga i såsen. Sillen finhackas och blandas i tillsammans med hackade äggvitor. Äggulorna garnerar ni med. Låt röran stå kallt i ett par timmar före servering.
  2. Grov börd och färsk potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.