Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nudel- och kycklingwok

(1 kommentar)  
Nudel- och kycklingwok Nudel- och kycklingwok
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Eget recept som passar till vardag som fest. Ta valfria grönsaker och woka. Jag brukar ta en blandning av allt jag har hemma eller en påse med frysta wokgrönsaker. Det här receptet räcker mer än väl till 4 hungriga personer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna, låt rinna av ordentligt och skär i mindre bitar. Putsa kycklingfiléerna och skär dem i ganska små bitar.
  2. Hetta upp oljan i en wok och bryn sedan på kycklingbitarna tills de fått fin färg. Salta och peppra.
  3. Ha i cashewnötterna och låt dem fräsa med i någon minut. Öppna alla burkar och låt allt rinna av ordentligt. Skölj och strimla alla grönsaker. Ha ner dem i woken och woka dem mjuka tillsammans med kycklingbitarna.
  4. Vänd ner de kokta nudlarna och blanda ordentligt. Låt dem bli varma.
  5. Blanda ihop ingredienserna till såsen och vänd ner den i woken. Vänd runt tills allt blivit täckt av såsen. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Amika 18 mars 2012

    Det här är min favorit wok.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.