Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tillbehören är det som var och en själv blandar i sin soppa efter egen smak.

Ingredienser

Instruktioner

Färsen blandas med äggen samt lie salt och peppar innan det är dags att fritera färsen lite lätt i olja. Låt färsen klumpa ihop sig till små bitar av varierande storlek. I buljongen blandas pressad vitlök med lite chili och ingefära, och några stjärnanis, ev. mynta. Koka risnudlarna lätt i buljongen tills de börjar bli mjuka. När de nästan är klara, är det dags att komplettera med färsen och tomaterna som har skurits i skivor, och låt allt puttra lite lätt innan soppan serveras i skålar. Denna soppa kan lätt varieras. Köttbuljongen kan bytas ut mot dito kyckling och köttet till kycklingkött, räkor krabba mm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.