En lättgjord festlig gratäng där du kan använda äggnudlar eller spaghetti.
Instruktioner
- Ugn 250º.
- Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Spola den i kallt vatten och låt den rinna av.
- Koka upp vin och grädde. Ta kastrullen från värmen och rör ner osten, lite i taget och låt den smälta. Krydda med peppar.
Ansa svampen och skiva den. Bryn svampen i lite matfett. Skala räkorna.
Lägg pastan i en smord eldfast form. Fördela svamp och räkor över pastan. Häll såsen över det hela.
Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills allt är genomvarmt. Bjud en sallad till.
Publicerat den
23 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Enkel och snabblagad. Maken tyckte dock att den skulle vinna på mer smak, så nästa gång ska jag smaksätta med dill och bryna svampen tillsammans med purjolök.