Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nutellamousse med vaniljrabarber och röda bär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är direkt beroendeframkallande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mousse: Värm 0.5 dl grädde i en kastrull, blanda ut Nutella med den varma grädden till en slät smet.
  2. Lättvispa resterande grädde och vänd ner i nutellamixen.
  3. Ställ moussen i kylen ca 1 timme innan servering.
  4. Rabarber: Koka upp vatten, socker, citronsaft vitt vin och vanilj.
  5. Snitta rabarbern på sniskan och lägg i en djup form.
  6. Slå den varma vaniljlagen över rabarbern och bären så att det täcker.
  7. Ställ åt sidan med lite plastfilm över och låt det svalna helt, gärna i kyl eller frys.
  8. Lägg upp i glas/skålar och "kula" en sked mousse i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.