Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nutellamousserulle

 
Skriv ut

Inget passar väl bättre än en lättbakad rulltårta med grädde och hasselnötskräm till dessert. Den är även glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och strösocker. Vänd ner potatismjöl blandat med bakpulver.
  2. Bred ut smeten på bakpappersklädd plåt, 30x40 cm. Strö över kokosflingor.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 6 minuter i 175º. Vänd upp på bakpapper. Låt svalna helt under plåt.
  4. Vispa grädde och vänd i Nutella (hasselnötskräm). Bred på nötgrädden och rulla ihop från långsidan.
  5. Ät och njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.