Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nutter-Butter Cookies

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Otroligt smaskiga jordnötssmörskakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sikta ihop mjöl, salt och bikarbonat. Ställ vid sidan av. Vispa ihop jordnötssmör, rumstempererat smör, farin socker, mjölk och vaniljextrakt. Tillsätt ägget och fortsätt att vispa. Tillsätt mjölblandningen i små satser. Vispa ihop till en semi-kladdig deg.
  2. Rulla små bollar, ca en 10 kronas storlek. Rulla bollarna i vanligt socker. Lägg på en bakpappers beklädd plåt. Lämna ca 5 cm mellan bollar, ca 20 bollar på varje plåt. Doppa en gaffel i sockret och tryck försiktigt ner bollarna i ett rutigt mönster.
  3. Grädda i 190 C, i mitten i ca 7 min. Låt svalna 2 minuter på plåt. Lägg kakorna på ett galler och låt svalna.
  4. Förvara i lufttät burk eller lägg i frysen och ta fram några minuter innan du behöver dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.