Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nya Zeelands-kakor

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Ett recept från syföreningen i Stångby kyrkby, Lunds stift. Hämtat ur boken "Blixtkakor och annat snabbt och lätt" från Libris förlag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt ägget och rör ordentligt. Blanda sedan övriga ingredienser och rör ned dem.
  2. Klicka ut kakor på bakpappersklädda plåtar med hjälp av teskedar. Platta till kakorna med en gaffel och grädda dem i 175° ca 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.