Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyårskonfekt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Såg jätteläckert ut i alla färger också något för godisråttan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut marsipanen till 3 fyrkantiga plattor av varje färg ca 4 mm tjock.
  2. Kavla ut mandelmassan till 4 st plattor 2,5 mm tjocka. Alla plattor ska vara lika stora.
  3. Smält chokladen i micron. Pensla på plattorna och innan chokladen stelnar, lägg samman plattorna kant i kant så att färgerna varvas.
  4. Skär sedan upp i stänger. Ät och njut

Kommentarer (1)

  • annica_johansson 7 september 2009

    Hej!! Jag fick ut många fler än 25 Jag gjorde dem i små fyrkanter fick ut minst 50 st.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.