Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nygammal griljerad skinka

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Om ni vill ha en ny och annorlunda julskinka, men ändå med gamla kända dofter. Så är det här en idé. Själv är jag en gammal stofil så till jul blir det den gamla beprövade griljeringen. Men däremot kommer jag att använda detta recept till påsk och midsommarskinkan. För griljeringen blev mycket smakfull.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Ta av nät och svål från skinkan. Blanda majonnäs, senap och malda nejlikor. Pressa i vitlöken och blanda väl. Lägg skinkan i en ugnsform och bred blandningen runt om. Strö över ströbröd. Griljera mitt i ugnen ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Biinii 24 december 2012

    I år var det första gången jag skulle göra julskinka, och jag valde detta recept. Tyvärr så upptäckte jag i sista sekund att vi inte hade nejlika hemma, vilket jag trodde. Men det blev väldigt gott i vilket fall! Jag använde mig av dijonsenap. Smaken blev annorlunda, men den bästa julskinkan jag ätit. Så jag tackar för receptet! :)

  • Anderstam 25 december 2012

    Kul att du gillade griljeringen. Ha en fortsatt God Jul. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.