Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

nyponbullar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Nyponsoppa som degspad ger en spännade smak åt brödet

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut den smulade jästen i nyponsoppa. Tillsätt övriga ingredienser men spara lite mjöl till utbakningen. Arbeta degen tills den släpper kanterna på bunken.Låt jäsa 30 min med bakduk över.Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den väl. Dela den i ca 20 delar. Forma runda bullar som läggs på smord plåt att jäsa ca 30 min. Pensla med ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 min. 250 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.