Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nystekt Uerfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Härligt god fisk som man köper hos fiskhandlaren. Roligt röd med stora ögon,prova den!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop ströbröd och vetemjöl. Salta och peppra både på fiskfiléerna och paneringen. Panera fisken och stek i en blandning av smör och olivolja. Pressa citronsaft över fisken. Servera med gratinerad potatismos som är smaksatt med dill. Gott till är lättstuvad bladspenat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lotten sjöstedt 3 februari 2021

    panerad uer fisk

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.