Nyttigare pajalternativ, med pajskal gjort på olja och grahamsmjöl. Blev otroligt uppskattad hemma hos oss!
Instruktioner
- Blanda grahamsmjöl, vetemjöl och salt i en bunke. Rör ihop med olivoljan. Tillsätt sist vattnet och rör tills det blir en som deg, aningen smulig men ändå så att den hänger ihop när man trycker ut den.
- Tryck ut degen i en pajform ca 25 cm i diameter. Förgrädda skalet i mitten av ugnen i 175 grader i ca 15 minuter.
- Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl!
- Riv osten. Bred ut jalapeños och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten.
- Gratinera i 10-15 minuter eller tills osten har smält.
- Servera med en grönsallad!
Publicerat den
14 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
MUMS Vilken toppen paj!! Hade inga jalapenjos eller champinjoner hemma så det skippade jag, och så strödde jag lite ärtor på toppen med osten, det blev verkligen jätte jättegott!