Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttig ris á la malta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En nyttig och proteinrik variant av ris a la malta för alla träningsfreak. Super gott och går att variera i det oändliga med bär, kakao osv.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda proteinpulvret med vaniljpulvret och mjölken. Vispa ihop med en elvisp, ca 2 min. Ställ kallt i 10 minuter. Hacka under tiden clementinen. Ta ut ur kyl/frys och vispa i ca 5 minuter tills det blir fluffigt. Blanda ner keson och den hackade clementinen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dauuwid 16 december 2011

    Hallå. Jag prövade nyss receptet. Är det väldigt viktigt med just minimjölk (tänkte på mellanmjölk,hade bara det hemma) och sedan just den sortens proteinpulver? Jag fick inte min alls fyllig. Det blev keso med sås, haha. Tacksam för svar och redo att testa igen :) //David

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.