- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut
Det är dags att äta lite nyttigare mat nu efter Julens alla fröjder! Har ätit den till lunch med knäckebröd till.
Hoppas Ni tycker om receptet!
Instruktioner
- Ta bort blad som eventuellt har vissnat på båda kålen.Tvätta dem och låt vattnet rinna av. Riv grovt båda kålsorterna. Lägg i en större bunke, salta lite och gnid kålen med händerna. Lämna åt sidan och låt det stå i 1 timme.
- Skala löken och dela den i halvor. En halva hackar du i små kuber och den andra i ringar.
Tvätta rädisor och skär dem i tunna skivor.
Rosta sesamfröna nån minut i en het och fettfri stekpanna. Låt svalna lite..
- Skär tofu i små kuber.
Blanda olja, vinäger, vatten, socker, salt och peppar (efter smak).
Krama ur vattnet från kålen, blanda i de övriga grönsakerna, tofu, rostade sesamfrön.
Häll över vinägerblandningen och blanda allt ordentligt.
Publicerat den
10 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar