Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttiga banankakor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Dessa kakor är både nyttiga och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175°C. Kärna ur dadlarna och hacka dem.
  2. Mosa bananerna i en skål. Blanda i dadlar, havregryn, olja och vaniljsocker. Blanda det hela ordentligt och låt det vila i 15 min. Forma blandningen till toppar med en tesked och lägg topparna på en plåt.
  3. Baka topparna i 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • L8Gsson 22 december 2008

    Vet inte vad jag gjorde för fel.... Följde recept och anvisningar. Men kakorna blev som gummi med banansmak. Inte alls vad jag tänkt mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.