Ett nyttigare alternativ till "vanliga" hamburgare! Dessa är riktigt goda och mättande! Man kan köra biffarna enbart med grönsakerna och dressingen. Men jag har piffat till dessa med "Dinkelbröd med hela linfrön", ett recept som jag har lagt upp här på Matklubben! De passar alldeles utmärkt som hamburgerbröd. Bröden går absolut att göra någon dag före, för att sedan ta fram och värma dem lagom till servering! Dressingen är bäst att göra först, för den ska stå i kylen och dra sig. Sedan är det bra om man fixar grönsakerna (inte lökringarna, för de kan stekas samtidigt som biffarna), så är det bara att lägga på allt när bröden är varma och biffarna klara!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hejsan ;) jag bara undrar hur många kalorier det är i en sån hamburgare?