Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttigare chokladmuffins

 
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Vaniljyoghurt, banan och kakao fungerar i det här receptet utmärkt som ersättning för både socker, vaniljsocker, florsocker och choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  2. Blanda mjöl och havregryn med bikarbonat i en bunke. När dessa är väl blandade tillsätter du under omrörning rapsolja, uppvispat ägg, vaniljyoghurt, honung, banan, mixad mandel och kakao.
  3. Rör till en kladdig men sammanhållande smet.
  4. Klicka med en sked ut smeten i aluminiumformar på bakplåtsklädd plåt.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.