Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttigt och snabbbakat bröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett bröd som inte behöver jäsa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en ganska stor bunke. Blanda jästen med lite vatten (37 grader) först, tillsatt sedan resten av vattnet, saltet och honungen.
  2. Blanda ihop allt och låt jäsa ca 15 minuter. Rör om, ganska försiktigt, och dela i två delar. Forma till 2 bröd. Lägg brödet i smorda brödformar. Baka i 235 grader på nerdersta falsen 35 minuter. Efter 15 minuter, täck med aluminiumfolie.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hullingen 1 januari 2009

    Är det 7.5 gram jäst verkar lite, det är ju knappt så man kan väga, Är det rätt?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.