Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ökenmackor med lyxig majonnäsröra och stenbitsrom

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Klassiska ökenmackor med en lyxig "sås" för t ex nyårsfesten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop citronmajonnäs med dill i en skål och ställ den i kylskåp medan du steker mackorna.
  2. Skär ut hål på ca 1 kvadratcentimeter i mitten på varje skiva bröd. Stek brödet så det blir gyllenbrunt på båda sidor. När du steker första sidan för andra gången knäck ett ägg i hålet och stek tills gulan börjar hårdna. Vänd på brödet och stek snabbt på andra sidan, gulan ska inte vara helt hård.
  3. Servera nystekt med en msk majonässås och en tsk stenbitsrom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.