Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öl gulasch

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

En enkel och god gratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm stora bitar. Blanda köttet med vetemjöl och bryn på stark värme. Ta upp köttet när det har fått en fin yta och lägg den i en ugnsäker form. Tärna grönsakerna och fräs dem i olja ca 5 min. Strö vetemjölet över och rör om. Lägg i socker, tomatpuré, vinäger, lagerblad ,salt,peppar och paprika pulver och rör om. Häll på buljongen och ölen. Rör om och blanda den sedan med köttet i formen. Täck med aluminiumfolie och ställ i ugnen i ca 2 timmar 175 grader.
  2. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.