Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölmarinerad tjälknöl

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott till gratäng, potatissallad eller som smörgåspålägg.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 75 grader Lägg det frysta köttet i en ugnssäker form och ställ in i ugnen. Stick in en termometer så att spetsen kommer i mitten när köttet har tinat. Låt stå tills termometern visar 75 grader ca: 12 timmar, beroende på köttets form. Blanda marinaden och lägg köttet i en stor fryspåse medan det är varmt. Slå på marinaden och förslut påsen väl. Låt stå i kylskåpet i 6 timmar. Vänd några gånger under tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.