Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölmarinerade kotletter med whiskybearnaise

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Trevlig rätt till grillfesten kanske.....

Ingredienser

Instruktioner

Fyll förpackningen med kotletter till hälften med öl. Låt stå och dra till glöden är klar. Gör i ordning såsen enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt whisky. Krossa chilinötter När koteletterna är klara, "smöra på" berarnaisesåsen och lägg på chilinötskrossen. Tomaterna läggs på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.