Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölsmörgåsar

 
Skriv ut

Musmsig annorlunda varm smörgås som passar till ett glas kallt öl. (4 st smörgåsar)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Skölj paprikan, skär den och gurkan i tärningar. Blanda ner dem i gräddfilen.
  2. Skala och hacka löken. Blanda den med köttfärs, leverpastej, öl och kryddor. Bred färsen över brödskivorna i ett tjockt lager. Bred gärna så att färsen går lite utanför brödkanterna, den krymper när den steks. Bryn matfettet i en stekpanna. Stek smörgåsarna med färssidan neråt på svag värme. Vänd smörgåsarna och stek dem en kort stund på andra sidan. Lägg upp smörgåsarna på varma tallrikar. Garnera med salladsblad. Häll såsen över eller servera den till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.