Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ört och kaviarsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Passande till rökt fisk

Ingredienser

Instruktioner

Vipa samman créme fraiche, gräddfil och majonnäs. Det går utmärkt att använda lätt créme fraiche. Finhacka dill, persilja och gräslök. Blanda ner hacket i grädd och majonnäsblandningen. Smaka av med lite salt, gärna örtsalt. Avsluta med att röra ner 1 brk röd stenbitsrom. Det är av största vikt att man inte använder den svarta stenbitsrommen. (den färgar av sig)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.