Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtagårdsstek med örtsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En god stek som passar både till söndagsmiddagen och på buffébordet. Blev själv bjuden på den på ett bröllop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i 125 graders ugnsvärme tills köttet är 70 grader.
  2. Blanda ihop Örtalagen: Koka upp vattnet, och ha i löken och kryddorna. Häll lagen över köttet och låt stå i 24 timmar.
  3. Ta upp köttet och vila in i folie och låt ligga tills det skärs upp för servering.
  4. Örtasås: Blanda samtliga ingredienser till en kall sås.
  5. Serveras med kokot potatis och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillaanna6 11 juli 2012

    hej undrar vad du använder för ört kryddor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.