Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtbakad fisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt som går lika bra att göra med block som filéer och med frysta eller färska örter. Om fisken ej hunnit tina helt, lägg på 10 minuter i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnsäker fom, salta och peppra. Rör samman övriga ingredienser och häll över fisken.
  2. Ställ in i mitten av ugnen 20-25 min. Servera med kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 7 april 2010

    Jättegott. Gjorde såsen i en kastrull och redde av den med lite mjöl innan jag hällde det över fisken, allt för att få en tjockare sås. Enkelt och gott, en klar favorit, högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.