Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtbakad fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blanda flera örter som t ex persilja, timjan och rosmarin och smaksätt smöret som toppar fisken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Salta fisken runt om. Dela de färska lökarna i klyftor. Skala och skiva vitlöken.
  3. Lägg all lök i en ugnssäker form. Häll på vinet.
  4. Lägg fisken ovanpå. Bred på smöret över fisken. Strö över örterna. Strö över ströbröd.
  5. Stek i mitten av ugnen 12-15 minuter beroende på fiskens tjocklek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.